• Over ons

     

    UZB uitzendbureau is een personeelsorganisatie voor de bouw, techniek, grond-, en waterbouw, infra, zorg, productie en groenvoorziening. Lees verder...

  • Zoek je werk?

     

    Ben je enthousiast, houd je van aanpakken en kijk je uit naar een aantrekkelijke en interessante baan? Dan moet je bij UZB zijn. Werken voor UZB is uitdagend en afwisselend! Lees verder...

Zoekt u personeel?

Uitzendkrachten

Ook voor de productie kunnen wij u helpen met gemotiveerde en enthousiaste arbeidskrachten. Wij kunnen ervoor zorgen dat de mensen die wij bij u inzetten voorzien zijn van eigen beschermmiddelen zoals veiligheidsschoenen, veiligheidshelm en veiligheidsbril. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de mensen gereedschap meenemen dat ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Zo heeft u alleen het gemak en zorgen wij voor alles er omheen.

 

Wij begeleiden onze mensen zodat ze met al hun vragen bij ons terecht kunnen en u, en uw leidinggevend personeel, met rust gelaten zullen worden. Bij aanvang van de werkzaamheden is altijd een coördinator aanwezig om het eerste contact te maken en er voor te zorgen dat alles goed opstart en de arbeidskracht zich direct op z’n gemak voelt en weet wie de leidinggevende is. Ook is er dan extra toezicht op de benodigde beschermmiddelen zodat de start direct goed kan verlopen.

 

Als u vooraf duidelijk aangeeft wat de betreffende arbeidskracht voor werk moet doen en welke certificaten of diploma’s voor dit werk nodig zijn, dan kunnen wij zorgen dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats zal worden ingezet. Communiceren en goed luisteren zijn dan belangrijke dingen om te voorkomen dat de start niet goed gaat.

 

Wij betalen de arbeidskrachten altijd volgens de regels van de CAO van de inlener zodat er nooit sprake kan of zal zijn van ontevreden of ongemotiveerd personeel.

 

Vooraf wordt ook altijd duidelijk aan de betreffende persoon verteld wat de werkzaamheden zijn, wat de arbeidsvoorwaarden zijn en wat zijn loon zal zijn. Wij betalen de mensen wekelijks uit zodat er nooit geen onrust of misverstanden kunnen ontstaan.

Vast personeel

Ook kunnen wij u helpen met het vinden van vast personeel. Wij doen dan de werving en selectie en al het voorwerk en stellen dan de meest geschikte kandidaten voor waaruit u zelf kunt kiezen.

 

Er zal dan een detacheerovereenkomst worden afgesloten wat u veel werk en administratie uit handen neemt, het risico bij ons neer legt maar u toch de zekerheid geeft dat u uw eigen personeel ingezet heeft. Door gebruik te maken van ons werving en selectiebeleid wint u veel tijd en energie en maakt u handig gebruik van het voordeel van ons grote netwerk en ervaring.

 

Voor aanvang van de werkzaamheden sturen wij altijd digitaal de persoonlijke gegevens van de betreffende persoon naar u toe zoals geldig id-bewijs en sofinummer en de benodigde certificaten en/of diploma’s. Zodat u altijd vooraf precies weet wie deze persoon is en wat deze persoon kan. Ook voor de controle is dit noodzakelijk. De arbeidskracht heeft ook altijd deze paieren op zak zodat bij eventuele controle er niet onnodig stress komt of veel tijd verloren gaat. We doen er alles aan dat u de arbeidskracht zo effectief mogelijk kunt inzetten om tot een topprestatie te komen.Door altijd goed en correct voor deze mensen te zorgen zullen ze extra gemotiveerd hun werk doen waardoor u daar uw voordeel mee kunt doen. Ons motto is: als de arbeidskracht zich goed voelt, zal hij extra goed presteren en is de inlenende partij er extra blij mee en is de cirkel rond!

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van UZB? Loop eens binnen bij ons kantoor of stel uw vraag via het contactformulier. We zijn u graag van dienst.

 

Snel naar:

Ons adres

Zonnebaan 54
3542EG Utrecht
info@uzb-online.nl
tel. 06-3350 9832

BTW-nr: NL172168181B01
KVK: 60590130

Volg ons:

Examens uitgevoerd door: