• Over ons

     

    UZB uitzendbureau is een personeelsorganisatie voor de bouw, techniek, grond-, en waterbouw, infra, zorg, productie en groenvoorziening. Lees verder...

  • Zoekt u personeel?

     

    Bent u op zoek naar flexibel en gemotiveerd personeel? Hebben deze mensen ervaring of vakkennis nodig? UZB kan en wil u graag helpen. Lees verder...

Zoek je werk?

Wij hebben in verschillende branches regelmatig aanvragen en aan de hand van jouw wensen en ervaring gaan wij graag voor jou op zoek om een passende en aantrekkelijke werkplek te vinden. Ook zijn er bij ons verschillende en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf naar een hoger niveau kunt brengen wat ook ten goede komt voor jou toekomstmogelijkheden.


Qua dienstverbanden zijn er verschillende mogelijkheden: fulltime, parttime, vast of tijdelijk. Verder betalen wij wekelijks jouw salaris uit en houden wij ons altijd aan de CAO zodat je ook de wettelijk bepaalde vergoedingen zult krijgen zoals vakantiegeld, ziekte geld en kilometervergoeding.


Voordat je bij een opdrachtgever begint gaan we altijd eerst een intake gesprek met je aan waarin alle details over het werk en het salaris met je besproken worden. Als we het samen zijn eens geworden word alles vastgelegd in een contract waarvan je altijd een kopie krijgt. Ook krijg je een vaste coördinator toegewezen waar je altijd met je vragen terecht kunt.


Mocht het nodig zijn dan kunnen wij ook zorgen voor goede woonruimte dichtbij de werkplek om te voorkomen dat je onnodig veel kilometers moet afleggen om op je werk te komen en daardoor je prestatie op de werkvloer negatief zal worden beïnvloed. Heb je geen vervoer dan kunnen wij je helpen om toch op tijd op je werkplek aanwezig te zijn. Vooraf zullen we altijd eerst een gesprek met je aangaan waarin jij je wensen en ervaringen duidelijk kenbaar kunt maken zodat we altijd de mogelijkheden hebben om een goede match te maken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van UZB? Loop eens binnen bij ons kantoor of stel uw vraag via het contactformulier. We zijn u graag van dienst.

 

Snel naar:

Ons adres

Zonnebaan 54
3542EG Utrecht
info@uzb-online.nl
tel. 06-3350 9832

BTW-nr: NL172168181B01
KVK: 60590130

Volg ons:

Examens uitgevoerd door: