• Over ons

   

  UZB uitzendbureau is een personeelsorganisatie voor de bouw, techniek, grond-, en waterbouw, infra, zorg, productie en groenvoorziening. Lees verder...

 • Zoek je werk?

   

  Ben je enthousiast, houd je van aanpakken en kijk je uit naar een aantrekkelijke en interessante baan? Dan moet je bij UZB zijn. Werken voor UZB is uitdagend en afwisselend! Lees verder...

 • Zoekt u personeel?

   

  Bent u op zoek naar flexibel en gemotiveerd personeel? Hebben deze mensen ervaring of vakkennis nodig? UZB kan en wil u graag helpen. Lees verder...

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u een werkpiek en daardoor extra mensen nodig? Wij helpen u graag met de juiste mensen op het juiste moment. Is de werkpiek weer over dan zorgen wij dan deze mensen elders weer een werkplek krijgen. Zo heeft u de juiste mensen tot uw beschikking voor de periode dat u hen kunt gebruiken en verliest u geen tijd met het zoeken en selecteren van de juiste arbeidskrachten. U heeft geen omkijken naar de administratiewant dat doen wij voor u. Al onze mensen starten met een geldig contract dat is opgesteld volgens de Nederlandse wet. U krijgt voor aanvang van de werkzaamheden de persoonlijke gegevens digitaal toegestuurd. U kunt daarbij denken aan geldig id-bewijs, sofinummer en de eventueel benodigde certificaten. Wij zorgen ervoor dat alles contractueel is vastgelegd en deze mensen volgens de CAO-normen en op tijd worden uitbetaald. Ook als u een project moet voltooien maar u onder tijdsdruk komt hebben wij de specialisten klaar staan om u te helpen dit project op tijd klaar te krijgen. Deze mensen hebben aantoonbaar werkervaring, zijn gecertificeerd en voorzien van de benodigde beschermingsmiddelen en gereedschap.

 

Detacheren

Wilt u de zekerheid van een vaste medewerker, maar loopt u liever geen risico? Denk eens aan medewerkers op detacheeringsbasis! Detachering neemt u veel werk en zorgen uit handen zoals het werven en selecteren van de juiste mensen, het verwerken van de administratie van deze medewerkers en het bedrijfsrisico. Doordat wij een groot netwerk hebben met specialisten en ervaren vakmensen, kunnen wij snel schakelen en in uw behoefte voorzien. Vaak als er een piek ontstaat, dan kan er maar weinig tijd verloren gaan en is het dus goed om te weten dat u op UZB kunt rekenen.

 

Payroll

Als ondernemer wordt er veel van u gevraagd. Een goede personeelsadministratie is dan wel het laatste waar u aan wilt denken. Bergen papier, loonbelasting, constant veranderende wet- en regelgeving, ziekteverzuim en ziektebegeleiding. Veel werk waar u geen tijd voor heeft. Maar u wilt wel graag de voordelen van een vaste medewerker. Dan is payroll een goed alternatief: wij doen al het werk eromheen en nemen de risico’s bij u weg en u heeft de voordelen van een vaste medewerker. U behoudt de controle over de werving en selectie, de begeleiding en de beoordeling van uw medewerkers en wij nemen het hele administratieve proces voor onze rekening zoals het opstellen van een arbeidscontract, de loonadministratie en de facturering. Daarnaast ligt het juridische werkgeverschap volledig bij ons en dragen wij dus de arbeidsrechtelijke risico’s. Payroll via UZB biedt u de mogelijkheid om vast personeel in dienst te nemen zonder administratieve rompslomp en risico’s. Dat geeft een hoop rust en met onze zeer scherpe tarieven is dat ook nog eens kostenbesparend.

 

Werving en selectie

U kunt bij UZB niet alleen terecht voor uitzendkrachten, detacheren of payroll. Ook kunnen wij voor u de werving en selectie verzorgen. Als u op zoek bent naar een vaste medewerker maar u heeft niet de tijd of de mogelijkheden om de juiste persoon te vinden dan willen wij u graag helpen. U geeft uw eisen en wensen aan ons door en wij zoeken de juiste kandidaten voor u. Het hele traject van zoeken en selecteren op ervaring en certificaten nemen wij voor onze rekening en wij stellen de juiste kandidaten aan u voor. Dit zal u veel tijd besparen en u kunt op deze manier handig gebruik maken van ons netwerk. De betreffende medewerker komt dan uiteindelijk bij u in dienst.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van UZB? Loop eens binnen bij ons kantoor of stel uw vraag via het contactformulier. We zijn u graag van dienst.

 

Snel naar:

Ons adres

Zonnebaan 54
3542EG Utrecht
info@uzb-online.nl
tel. 06-3350 9832

BTW-nr: NL172168181B01
KVK: 60590130

Volg ons:

Examens uitgevoerd door: